Friday, 31 July 2015

Vivix Shaklee memang membantu untuk merawat soft tissue injury tetapi....

Vivix Shaklee memag membantu untuk merawat soft tissue injury. Tetapi kita mesti tak senag duduk kan kalau dalam masa yang sama banyak pulak perkara lain yang terjadi.

Yelah.....Kebanyakan orang ambil Vivix ni nak mencuba untuk merawat sakit yang ditanggung. Tetapi jika lain pulak yang "menimpa", seperti contoh brader kat bawah ni. isteri dia lah orang pertama yang akan "melenting"dulu kan.....





Jom kita dengar "keluhan"dari mulut mereka sendiri , suami isteri yang bernasib baik ni.



Lelaki Kuat Sukan Liat Nak Amalkan Vitamin Sampai Dah Nak Lumpuh? from iReach HD on Vimeo.
Yeah, banyak lelaki yang perasan kuat & sihat sampai tak nak makan vitamin. Sampai dah nak lumpuh pun masih tak percaya?



Boleh juga baca cerita brader ni di link bawah ni.
Daripada culas makan vitamin, sekarang apa sudah jadi ni brader....








Berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan Sungai Udang Klang, Telok Gadong, Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.











Nisha
012-5425600 
SID : 912861