Friday, 30 September 2016

Set kurus Shaklee harga mampu milik.

Assalamua'laikum....

Tak dinafikan untuk kurus memang "menyakitkan". Hehehe...... Ini cerita dari pengalaman sendiri tau. Nak kena jaga makan, ada sedikit exercise dan yang paling penting kena ambil supplement yang betul. Tetapi, mendapatkan berat badan yang ideal dan sihat sangat lah dituntut. Terutamanya kalau berat badan yang berlebihan tu dah menjadi penyebab kepada masalah kesihatan.

Dalam bab pengambilan supplement yang betul ni, biasanya harga juga memainkan peranan. Betul tak ? Hehehe......

Kat bawah ni adalah testimoni pengambilan set kurus harga mampu milik. Tak perlu ambil yang mahal-mahal. Ambil set ni + jaga makan, insyaAllah dapat hasil yang best. Dengan syarat amalkan secara konsisten.

Set kurus harga mampu milik.

Mcmna lecithin berfungsi.
Lecithin huraikan lemak kepada molekul2 yg lebih kecil.Lecithin sangat membantu membasmi lemak-lemak "baru" yang ada dalam badan.Maknanya ia bertindak serat merta menyingkirkan lemak-lemak yang kita makan pada waktu itu. 

Macamana alfalfa berfungsi.
Membantu melawaskan proses pembuangan air. Bertindak sebagai anti alahan dan anti oksidan , alfalfa akan memerangkap bakteria jahat untuk dibawa keluar dari badan. Dalam masa yang sama, lemak2 yang telah terhurai menjadi molekul2 kecil, dengan mudah akan dibawa keluar dari badan melalui proses perkumuhan.

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861

Wednesday, 28 September 2016

20 Manfaat Alfalfa Shaklee Kepada Kesihatan...

Assalamua'laikum.....

20 manfaat Alfalfa Shaklee yang semua orang patut tahu. Alfalfa Shaklee ni bukan sahaja sesuai untuk wanita, tetapi bagus juga untuk orang lelaki. Meh baca list kat bawah ni. Kot lah sebenarnya anda mengalami masalah di bawah ni, mungkin Alfalfa Shaklee boleh membantu.

1.    Merawat gangguan pencernaan
2.    Mengawal kolestrol dalam darah
3.    Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4.    Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5.    Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6.    Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7.    Mengurangkan simptom menopous
8.    Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9.    Merawat masalah sembelit
10.  Menyahkan toksik dalam tubuh
11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13.  Membantu masalah penghadaman
14.  Membantu memperbanyakkan susu ibu
15.  Mengurangkan masalah pundi kencing
16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17.  Meningkatkan kesihatan prostat
18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19.  Menghangatkan hubungan suami isteri
20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki.


Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861

Tuesday, 27 September 2016

2 vitamin wajib untuk wanita cantik; ESP Shaklee dan vitamin C Shaklee

Assalamua'laikum...

2 vitamin wajib untuk wanita? Hehehehe.....

Gabungan ESP Shaklee dan vitamin C Shaklee memang gabungan yang 'meletops' untuk wanita. Terutamanya yang dah berkahwin. Kenapa???

1) Membantu merawat sel kulit yang mati.
2) Membantu menghilangkan parut.
3) Membantu menghilangkan jeragat.
4) Membantu memudarkan stretch mark.
5) Membantu mengawal berat badan.
6) Menguatkan sistem imun badan melawan jangkitan penyakit.

Banyak lagi sebenarnya. Tapi 6 kelebihan di atas ni yang biasa berlaku pada customer saya yang konsisten mengamalkan ESP Shaklee dan vitamin C Shaklee.



Kulit cantik dan sihat.

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861

Energizing soy protein (ESP) Shaklee kulit cantik.


Assalamua'laikum...

Pentingnya energizing soy protein untuk kulit ialah ESP Shaklee boleh membantu merawat sel-sel kulit ke sel-sel yang baru. Sebab tu kalau konsisten mengamalkan ESP Shaklee ni, kulit akan lebih cantik dan sihat. Cantik kat sini maksudnya kulit jadi bersih, jadi lembut dan lembab. Kandungan non-GMO soy protein di dalam ESP Shaklee membantu menganjalkan kulit terutama bahagian yang menggeleber akibat kehilangan lemak. Jadi ESP Shaklee akan membantu pembentukan otot. Sebab tu nampak gebu dan putih...

Cuba tengok gambar kat bawah ni. Alhamdulillah, konsisten dengan ESP Shaklee memang berbaloi...


Kulit cantik dan sihat.

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861

Monday, 26 September 2016

Nilai duit RM jatuh 97% ke? Mengarutlah!!!

Pada mulanya saya pun kurang yakin dengan kenyataan di atas sebab ketika bersekolah rendah, saya dibekalkan dengan RM1 pada tahun 1990. Dapat beli nasi/mee dan air.

So kefahaman saya setakat tu. Zaman saya RM1 nilainya banyak tu.

Tapi kenyataan nilai ringgit jatuh 97% sejak tahun 1967 terbukti pada Sabtu lepas ketika saya bagi talk seminar emas di PG Kuching Branch

Ketika masuk topik nilai wang susut, saya bertanya dgn salah seorang peserta seminar iaitu Tuan Rafandi (Dealer baru kepada Mohammad Aziz), saya pilih dia memandangkan rupa beliau agak veteran (tapi masih hensem). 

Berapa duit dibekalkan ketika beliau di sekolah rendah?

Jawapannya 10 sen! Ya 10 sen! Ketika itu beliau masih darjah satu pada tahun 1971.

Apa dapat dibeli dengan 10 sen pada  tahun 1971? Jawapan lebih mengejutkan!

1. Nasi serta lauk ayam 
2. Air minuman 
3. Kuih muih 

Cuba bandingkan dengan 10 sen hari ini.. 

Kita cuma dapat beli gula-gula 2 biji. Kalau nak beli kuantiti makanan yang sama pastinya perlukan sekurang-kurangnya RM5!

Jika dibandingkan tahap kenyang dan kuantiti makanan tahun 1971 dengan 2016 berdasarkan nilai 10 sen:

Nilai 10 sen jatuh 97% adalah sangat tepat!

Jangan terkejut satu hari nanti anak/cucu kita pun terkejut dengan statement kita bawak bekal RM1 masa sekolah.

Mungkin zaman mereka nanti bawak bekal at least RM10 ke RM15 untuk makanan yang sama? 

Ok kesimpulan: Tukar sebahagian dari simpanan dalam bentuk emas fizikal. Sebelum nilainya semakin berkurang. Imbalkan dengan emas. 

Mengapa emas? 

Emas terbukti sebagai penyimpan nilai yang terbaik!


Cerita di atas saya ambil dari Encik Mustaqim Mohamed.

Tips emas credit ke : FB Mustaqim Mohamed.


Nisha.
☎️ 012-5425600.
p/s: saya ada jual emas...

Sunday, 25 September 2016

Kulit lebih cerah dan bersih dengan Shaklee.

Assalamua'laikum....

Lagi testimoni ESP Shaklee dan vitamin C Shaklee. Sementara masih lagi ada promosi bulan September 2016 ni, jom borong ESP Shaklee dan vitamin C Shaklee. Nak harga borong? Jom cepat-cepat message atau call saya....... 



Kulit cantik dan sihat.


Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861

Yang penting kena sabar, insyaAllah tumit kaki tak merekah lagi.

Assalamua'laikum....

Masalah tumit kaki merekah atau pecah, saya rasa adalah masalah yang biasa terutamanya dikalangan kaum wanita. Lagi teruk kalau rupa tumit merekah ni boleh nampak dari jauh, lebih-lebih kalau dicelah-celah rekahan kulit tu, ada daki-daki kotoran hitam. Eeeuuuwww... hahahaha.... Malu nak pakai sandal apatah lagi kalau nak pakai high heels. phewww...

Kadang-kadang letak lotion atau minyak baby pun tak dapat nak hilangkan masalah ni. Mungkin cuma dapat mengurangkan je. 


Kulit sihat dan cantik.


Daripada cerita kat atas ni, masalah tumit kaki merekah ni, boleh juga dikaitkan dengan masalah kulit secara keseluruhan. Yelah kan, lepas je ambil supplement yang boleh membantu merawat sel-sel dalam badan dan supplement yang boleh menjadi penggalak kepada pembentukan kolagen dalam badan, terus je kulit muka dia bersih tanpa jerawat halus dan kulit menjadi lembut. 

Nak tahu apa supplement yang sesuai? Cara makan yang akan menyerap nutrisi supplement semaksimum mungkin? Hubungi saya. InsyaAllah akan diterangkan dengan lebih lanjut.

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861

Saturday, 24 September 2016

Beza emas dulu dan emas sekarang.....

Rasanya bila sebut emas, semua orang tahu.. logam berharga, dikenali dan laku seluruh dunia. 

Zaman dulu... pemakaian barang perhiasan emas adalah satu kemestian bagi orang perempuan sebagai simbol kecantikan dan kekayaan sebab nilai dia yang berharga dan boleh diwarisi. 

Tetapi zaman sekarang, pemakaian barang perhiasan emas berlebihan dah tak sesuai.. sebab .. faktor keselamatan .. kadar jenayah yang tinggi. 

Jadi emas sekarang digunakan sebagai pelaburan, pelindung harta dan pengelak kebocoran wang.
Setuju tak dengan saya?☺ 

Sifat emas ni sangat unik sebenarnya.. sebab emas sentiasa berharga, dikenali dan laku diseluruh dunia, kalis inflasi, tak dapat dibinasa walaupun terbakar @ bencana alam

Jadi, rasa-rasa nya boleh tak menjadikan emas sebagai aset penting penyimpan nilai kekayaan yang unggul.

Setuju ke setuju.... ๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต 
*** tak ada gambar emas, gambar duit pun boleh lah ***

Tips emas credit ke : FB Mustaqim Mohamed.



Nisha.
p/s: saya ada jual emas....

Thursday, 22 September 2016

Memang mengejutkan hasil dari supplement Shaklee.

Assalamua'laikum....

Wowww.... semalam je ada 3 testimoni yang saya share dari pengguna tegar Energizing soy protein dan vitamin C dari produk Shaklee.

Ketiga-tiga testimoni tu share tentang hasil kulit yang cantik dan sihat.

Kenapa ramai yang dengan senang hati secara sukarela memberi testimoni yang positif pasal dua produk ni. Sebab nya mereka sangat yakin dan percaya tentang keberkesanan produk Shaklee ni untuk jangka masa panjang.

Kiranya, kita tak perlu risau lah pasal tiba-tiba produk Shaklee bagi effect teruk pada kita ke, atau produk Shaklee memudaratkan dikemudian hari ke. Sebabnya Shaklee ada pakar-pakar yang sentiasa memantau kualiti produk mereka. Kalau ada apa-apa masalah pun, email je ke mereka. Pasti mereka akan response dengan penuh confidence.

Kulit cantik dengan Shaklee.


Untuk yang mempunyai masalah kulit seperti gambar kat atas ni, whatssap saya. InsyaAllah saya akan bantu.

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861

Tips tabungan emas-ilmu kewangan peribadi.

Tips EMAS
ilmu kewangan peribadi ๐Ÿ“
••••••••••••••••

๐Ÿ”‘kita mesti ada satu simpanan yang dinamakan “simpanan untuk dilupakan” (forgotten saving). SIMPAN dan LUPA.

๐Ÿ”‘Tak tahu berapa jumlah simpanan semasa. Tahu-tahu, tabungan dah banyak bila kita cek 2, 3 tahun akan datang! Ah… yang ini lah saya payah sikit ni.

๐Ÿ”‘Kekadang, saya fikir nak ‘buang’ jer buku akaun tu. Ataupun nak poskan jer buku akaun bank tu balik kampung. Supaya saya tak tahu berapa jumlah semasa, dan menyulitkan untuk buat pengeluaran.

๐Ÿ˜ƒMelupakan Simpanan Dengan Emas
••••••••••••••••••••

๐Ÿ”Jadi, dengan cara beli emas, sikit sebanyak dapat jadikan sebagai simpanan yang dilupakan. 

๐Ÿ”Kita akan tak tahu berapa jumlah simpanan yang ada. Yang kita tahu, berapa keping gold bar dan dinar emas yang kita ada. 

๐Ÿ”Dan mungkin satu hari nanti bila asyik je simpan² n tambah emas, kita pun tak tahu berapa banyak emas yang kita dah beli.

๐Ÿ”Ada jer duit lebih, kita beli gold bar atau dinar, dan campak jer dalam safe deposit box ๐Ÿ“ซ

๐Ÿ”Bila cukup “haul zakat” nanti, baru buka dan cek balik berapa ketul emas yang kita ada untuk keluarkan zakat simpanan emas.

๐Ÿ”Sejak mulakan tabiat menyimpan emas, kita akan rasa kita tak banyak duit. Dan tak terfikir nak beli itu dan ini sebab ‘tak ada’ duit dalam buku akaun bank.

๐Ÿ”Kita cuma ada emas dan duit tunai yang cukup-cukup sebagai simpanan kecemasan.

Jom join saya buat tabungan emas. Syok! 

#satubulansatugram


Tips emas credit ke : FB Mustaqim Mohamed

Produk Shaklee boleh buat orang lupa usia sebenar mereka...

Assalamua'laikum...

Saya rasa kalau saya tanya setiap orang, siapa yang yakin food intake dia setiap hari adalah sangat sihat, saya rasa lah majoriti mesti akan jawab 50-50. Zaman sekarang serba moden dan canggih ni, terlalu banyak processed food yang mudah dan senang nak dapat.

Saya ambil contoh diri saya lah ye. Walaupun hampir setiap hari saya sediakan sendiri makanan di rumah, tapi bahan-bahan yang digunakan ada yang dari makanan dalam tin, makanan yang dijerukkan atau preserved food. 

Itu belum lagi datang waktu malas saya, kami sekeluarga akan makan kat kedai je. Dah tentu kami tak nampak bahan-bahan yang digunakan bersih atau tidak, sumber makanan tu yang fresh atau minyak yang digunakan utk memasak tu tak pernah ganti ke.

So inilah antara penyumbang toksin dalam badan makin bermaharajalela. Lepas tu mula lah cerita berat badan makin naik walau jaga makan dan exercise, badan makin sembab dan kulit kusam berjerawat.

Waktu ni lah pentingnya pilih supplement yang tepat untuk nyah kan segala toksin yang bermaharajalela tu. Macam adik manis dalam gambar kat bawah ni. Mengambil supplement yang tinggi anti-oksidan boleh meng nyah kan (apa bahasa saya ni ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚) segala "kotoran" degil dalam badan. Selepas tu, ambil sekali supplement yang boleh repair sel-sel mati dan rosak. Baru lah nampak awet muda. Bukan setakat kulit je cantik, badan pun jadi lebih sihat sebab imun sistem badan pun akan meningkat.


Kulit cantik dengan Shaklee.


Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861

Kulit licin bebas jerawat dan bersih dari parut hitam.

Assalamua'laikum.

Untuk kulit yang berjerawat, supplement Shaklee yang bagus ialah alfalfa, vitamin C dan vitamin E.

Penting nya dengan mengambil ketiga-tiga supplement ni serentak kerana ia bukan sahaja akan menghilangkan jerawat tetapi ia juga akan bertindak untuk mencantikkan kulit dan jadi lebih sihat.

Bagaimana ketiga-tiga supplement ni berfungsi? Meh whatssap saya. Nanti saya explain. Saya akan guide cara makan yang betul untuk mendapatkan hasil yang maksimum.


Kulit cantik dengan Shaklee.

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600

Shaklee ID : 912861

Jerawat dan jeragat semuanya hilang sebab Shaklee.

Assalamua'laikum...

Hari ni saya nak cerita pasal kulit cantik je... Sangat seronok tau kalau kulit kita cantik dan sihat. Rasa lebih yakin dan bersemangat bangun pagi setiap hari. Betul tak ? Hehehehe...

Nak dapat kulit yang cantik dan sihat macam dalam gambar kat bawah ni, saya cadangkan ambil lah supplement Shaklee.

Gabungan ketiga-tiga supplement ni akan membantu memperbaharui sel kulit yang baru, anti-oksidan yang tinggi menghalang jerawat dari terus keluar dan bertindak sebagai penggalak untuk kolagen kulit kita.

Kalau nak tahu kenapa pilih energizing soy protein, vitamin C dan vitamin E dari Shaklee, dan macam mana setiap satu supplement Shaklee ni berfungsi, whatssap saya. Saya akan cerita dengan panjang lebar.


Kulit cantik dengan Shaklee.


Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861

Wednesday, 14 September 2016

Tips untuk buat korban dengan menggunakan simpanan emas.

Assalamua'laikum.......

Anda tahu tak??? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Dengan 1 gram 1 bulan, anda mampu buat korban setiap tahun bila menjelang raya haji..

Pelik tak..ada gaji tetap tapi bila sampai time korban je duit tak tau hilang ke mana..

Meh saya tunjuk cara² supaya boleh buat korban setiap tahun dengan konsisten 1 gram 1 bulan..

Harga 1 bahagian lembu dan 1 ekor kambing sekarang sama dgn 1 dinar yang berat 4.25gram kan²..

Start bulan ni simpan 1 gram 1 bulan.. Sampai raya haji tahun depan anda akan ada 12 gram.. Wow!..

Guna la untuk korban dengan menjual emas yg ada dalam 4-5 gram..dapat duit buat korban.. ๐Ÿ˜Š

Simpanan emas masih ada lagi 12-5 = 7gram.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Cuba bayangkan..kalau kita konsisten 5 tahun.. 5 tahun dapat buat korban..emas pon ada lagi 7g x 5 tahun = 35 gram..

Best tak??... 1 gram 1 bulan bukan untuk dunia semata²..

Renung² kan selamat beramal..๐Ÿ˜‡✌️


Tips emas credit ke: FB Mustaqim Mohamed

Monday, 5 September 2016

Kulit lebih cantik dan sihat. Kulit kusam pun hilang.




Vitamin C ada banyak kelebihan. Biasanya orang ambil untuk membantu melawan jangkitan penyakit dan meningkatkan sistem imun badan. Tetapi jika diamalkan dengan konsisten, ia juga membantu mencantikkan kulit sebab vitamin C membantu dalam pembentukan kolagen di dalam badan.





Pentingnya kolagen di dalam badan, bukan setakat untuk cantik kan kulit tetapi kolagen juga penting mengurangkan sakit2 sendi, kuku menjadi sihat, rambut menjadi kuat dan sihat dan banyak lagi....




Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861