Ahli Shaklee dan kelebihannya.

Kelebihan Ahli Shaklee #1: Harga Ahli (jauh lebih murah dari harga pasaran).

Biasa lah kan kita pati sukakan barang yang berkualiti pada harga murah. Jadi, dengan menjadi Ahli Shaklee, anda pasti dapat beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI YANG JAUH LEBIH MURAH. Itu kelebihan yang paling ramai orang nak. Sebab apa? Harga ahli Shaklee dan harga jualan jauh beza tau. 20% hingga 25%. Contoh satu produk X dalam Shaklee harga dia RM150 dalam pasaran, tapi harga ahli hanya RM121. 

(RM150 - RM121)/RM150 = 19.33%

Perbezaan hampir 20% harga pasaran produk X dalam Shaklee. Anda JIMAT RM29. Itu baru beli produk X seunit. Kalau beli 2 unit, 3 unit, haaaa 100 unit? Berbaloi kan jadi ahli Shaklee?


Kelebihan Ahli Shaklee #2: Kumpul Point untuk jana RM.

Seperti kad kumpul point macam yang lain2 tu, contohnya Bonuslink, bila dah cukup satu level, kita boleh redeem hadiah kan. Macam tu juga dengan Shaklee. Dalam sistem Shaklee, kita ada istilah kumpul point juga tapi point tu kita panggil UV(Unit Volume).

Beza nya antara Shaklee dan yang lain2 tu, point yang terkumpul hasil shopping kat pasaraya, kita cuma boleh redeem hadiah. Kalau hadiah tak best, macamana? Penat aje kumpul point kan? 

Shaklee pula berbeza. Kita dapat cash back dari UV yang dikumpul. Apa itu cash back? Shaklee akan masukkan semula duit terkumpul dari UV ke dalam bank kita. Best kan? Jadi terpulanglah kat kita nak guna duit tu untuk apa. Dan yang paling saya suka, untuk kumpul UV ni tak semestinya kena ada downline. Ini yang paling saya suka.

Itulah rahsia jana pendapatan dalam Shaklee. Itu baru cerita sikit, ada baaaanyak lagi RAHSIA jana pendapatan dari Shaklee.


Kelebihan Ahli Shaklee #3: Tak Perlu Modal Besar. (Ini antara nasihat utama penasihat-penasihat usahawan berjaya)

Percaya tak modal nak jadi ahli Shaklee tak sampai RM100 pun? Ya. Memang sangat murah nak jadi ahli Shaklee. Hanya RM65 sahaja yuran untuk jadi ahli Shaklee dan ianya seumur hidup. Dan RM65 ni bukannya yuran semata-mata, tapi ia adalah kos untuk dapatkan bisnes kit, sebuah beg keahlian yang penuh dengan RAHSIA jana pendapatan dengan Shaklee. Ada panduan produk Shaklee di dalamnya, senarai harga, majalah Shaklee Today yang penuh kisah motivasi orang berjaya dalam Shaklee.


Kelebihan Ahli Shaklee #4: Tak Perlu Maintain Point (Antara sbb utama kenapa saya masih menjadi ahli Shaklee)

Setiap bulan, ahli Shaklee tak perlu maintain point atau pembelian setiap bulan. Bulan ni anda nak beli ESP tapi bulan depan stok ESP ada lagi. Anda tak perlu buat pembelian setiap bulan, sebagai syarat keahlian. 

Kalau rasa tak nak beli bulan seterusnya pun takpe. Keahlian anda tidak akan terjejas, tidak seperti sesetengah jualan produk yang lain. Kalau tak maintain pembelian bulanan, anda tidak boleh dapat point itu dan ini. Kena buat pembelian jumlah RMxxx untuk dapat keistimewaan sebagai ahli semula. Saya dah pernah rasa. No. No. No. Tidak bagi Shaklee.


Kelebihan Ahli Shaklee #5: Tiada Yuran Tahunan (Antara sebab yang ke 2 kenapa saya masih kekal menjadi ahli Shaklee)

Shaklee bagi macam-macam kelebihan bila jadi ahli, dan ia tak kenakan yuran tahunan juga. Ya. Tiada Yuran Tahunan. Best kan? Ada banyak jualan produk yang kenakan yuran tahunan dan renew keahlian setiap tahun, tapi Shaklee sangat menjaga kebajikan ahli Shaklee dengan tidak perlu membayar yuran keahlian dan tak perlu renew keahlian setiap tahun. KEAHLIAN SEUMUR HIDUP

Tak perlu nak kalut2 setiap tahun set reminder untuk renew keahlian. Ye lah kalau terlupa nanti terus hilang faedah2 yang dah dikumpul tu. Betul tak? 

Haa....tu yang tengah terangguk angguk sambil baca ni mesti pernah merasa menjadi ahli mana2 jualan produk yang perlu renew setiap tahun. Leceh kan...


Kelebihan Ahli Shaklee #6: Harga lagi rendah dari Harga Ahli. (Setiap bulan tau !!!)

Wow. Dah lah dapat harga ahli, pastu dapat LESS lagi? Ya. Jangan tak percaya. Shaklee akan OFFER Promosi Produk bulanan yang ISTIMEWA untuk Ahli Shaklee sahaja. Setiap bulan, Shaklee akan pilih satu daripada produk-produknya untuk mendapat promosi pembelian Istimewa dan Harganya lebih rendah dari harga ahli. Contohnya untuk bulan November 2014 adalah promosi Omega Guard dan Oktober 2014 adalah promosi Energizing Soy Protein. 


Kelebihan Ahli Shaklee #7: Jana pendapatan sehingga 4 - 5 angka sebulan. (Tapi yang ni bukan jenis tayang kereta sambil tunjuk ibu jari atau tayang duit sepah2 atas lantai)

Yang ini ramai tak percaya, tapi ia benar-benar terjadi. Sebulan anda boleh capai bonus sehingga beribu-ribu ringgit apabila serius untuk berbisnes dengan Shaklee. Konsep bisnes Shaklee mudah, patuh shariah dan bukannya asyik nak keluar cari prospek. Duduk rumah goyang kaki pun boleh dapat bonus 4 angka TAPI ada cara. Bukan tu sahaja. Shaklee tawar Car Bonus dengan Bonus Percutian lagi. Best kan? Tapi, itu pun ada cara.

RAHSIA nak tahu cara goyang kaki sambil jana duit adalah dengan REGISTER bersama saya. Register bersama orang lain, semestinya tidak sama.


Bagaimana Nak Daftar Keahlian Shaklee Bersama Saya? (Nisha ID: 912861)

Ada 2 cara nak daftar ahli, dengan yuran RM65 atau secara PERCUMA.

1. Anda boleh daftar dengan RM65 sahaja tanpa apa-apa pembelian.

2. Anda boleh kumpul order rakan-rakan dan family yang nak beli produk Shaklee sehingga 200UV dan seterusnya mendapat keahlian PERCUMA. Tak perlu dah bayar RM65. Sangat berbaloi-baloi. 


Apa kelebihan daftar dengan saya?

1. Sebab saya ada RAHSIA dapat Bonus Ribu-ribu dengan Shaklee tanpa keluar rumah. (Yang ni adalah sebab ke 3 kenapa saya masih setia menjadi ahli Shaklee sebab saya adalah ibu kepada 3 orang anak dan isteri yang perlu sentiasa ada di rumah menyediakan keperluan suami dan anak2).

2. Sebab saya ada RAHSIA bagaimana boleh berjaya tanpa tayang Kereta Mewah dan Barang Branded untuk tunjuk kejayaan dalam bisnes. (Yessszaaa)

3. Saya ada GROUP coaching paling best yang boleh PUSH anda bukan sahaja kenal kekayaan melalui banyak duit semata-mata tetapi kepuasan membantu orang lain merasa kekayaan kita sekali. Yup dengan group ini juga, saya mula istiqomah dengan amalan rohani kerana mereka sering ingatkan saya bahawa rezeki itu datangnya dari Allah S.W.T.



Anda sukakan CABARAN berbisnes dan punyai HATI CEKAL?
Anda memang ada harapan jana income RIBU-RIBU dengan kami. Saya bantu!


Nisha
SID : 912861
012-5425600