Thursday, 22 September 2016

Memang mengejutkan hasil dari supplement Shaklee.

Assalamua'laikum....

Wowww.... semalam je ada 3 testimoni yang saya share dari pengguna tegar Energizing soy protein dan vitamin C dari produk Shaklee.

Ketiga-tiga testimoni tu share tentang hasil kulit yang cantik dan sihat.

Kenapa ramai yang dengan senang hati secara sukarela memberi testimoni yang positif pasal dua produk ni. Sebab nya mereka sangat yakin dan percaya tentang keberkesanan produk Shaklee ni untuk jangka masa panjang.

Kiranya, kita tak perlu risau lah pasal tiba-tiba produk Shaklee bagi effect teruk pada kita ke, atau produk Shaklee memudaratkan dikemudian hari ke. Sebabnya Shaklee ada pakar-pakar yang sentiasa memantau kualiti produk mereka. Kalau ada apa-apa masalah pun, email je ke mereka. Pasti mereka akan response dengan penuh confidence.

Kulit cantik dengan Shaklee.


Untuk yang mempunyai masalah kulit seperti gambar kat atas ni, whatssap saya. InsyaAllah saya akan bantu.

Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?

Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Kampung Delek,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861