Friday, 23 January 2015

VitaLea kids Shaklee multivitamin terbaik untuk anak-anak.

Bulan Januari 2015 VitaLea kids Shaklee (multivitamin) telah kembali setelah 2 tahun menghilang. Jika sebelum ni saya selalu beri anak-anak saya Meal Shakes Shaklee, Omega Guard dan Vita Chew C. Kini saya telah gantikan Meal Shakes dengan VitaLea kids. Ini kerana lebih mudah bagi saya. Letak je ketiga-tiga botol tu atas meja dan 2 orang anak dara tu akan makan sendiri. Mereka tahu rutin setiap hari.
VitaLea kids rasanya sangat sedap. Rasa gula-gula anggur. Ia boleh dikunyah dan hanya boleh diambil oleh kanak-kanak berumur 4 tahun hingga 12 tahun. Tapi saya kadang-kadang ambil 1-2 biji kunyah saje-saje. Sebab sedap. Hihihi....


Hanya 1 atau 2 biji setiap hari insyaAllah dapat membantu menampung keperluan vitamin dan mineral setiap hari.
Jangan risau, VitaLea kids Shaklee tidak akan menyebabkan anak kita mengalami cavities. Pengambilan yang konsisten setiap hari insyaAllah akan memberi seribu satu kebaikan buat anak-anak kita.


Apa yang saya pasti, dah 2 minggu anak sulong saya mula bersekolah darjah 2 ni dan dia masih lagi boleh berjaga sehingga jam 10pm atau 11pm. Kalau tidak sebelum ni, lepas balik sekolah petang je dia mula tak larat. Sebab sebelum ni saya selalu terlupa bancuh MealShakes untuk dia. Kalau adik dia memang setiap hari ambil MealShakes sebab masih menyusu botol. Senang sikit.


Saya cadangkan jom kita borong bulan Januari 2015 ni sebab saya pasti ibu-ibu tak akan menyesal simpan stok VitaLwa kids Shaklee ni.
Berminat untuk mencuba produk Shaklee di atas, boleh hubungi saya dengan segera sebelum 31 Januari 2015 untuk dapatkan harga promosi ini. 

Atau anda boleh juga beli mana-mana produk Shaklee dari saya secara eksklusif.

Jika anda membeli produk Shaklee dari saya, anda akan dapat konsultasi secara percuma dari saya tanpa had.

Penghantaran secara percuma di kawasan Teluk Pulai, Sungai Udang, Telok Gadong dan kawasan sekitarnya.
Atau berminat untuk menjadi sebahagian dari group Shaklee kami? InsyaAllah anda tidak akan menyesal. Nisha Pengedar Shaklee Klang.
Shaklee Independent Distributor ID 912861
FB : Simple_healthy_life
Call/Wassup : 012-5425600