Thursday, 18 September 2014

Water filter pitcher Shaklee


Water filter pitcher Shaklee ni memang sangat best. Tak menyesal beli. Mula-mula teringin nak beli bila rasa serabut nak kena angkat mineral water berbotol-botol setiap kali pergi bercuti. Jadi, bila dah cuba  memang berbaloi. Cuma isi je air paip dan air yang bertapis pun terhasil.




Yang ni adalah set untuk mula-mula beli. First timer omputih cakap. Ada pitcher, filter (3 pcs) dan filter housing.



Mula-mula kena rendam filter ke dalam air paip selama 1-2 jam. Dalam kotak "water refillable filter housing kit" ada filter satu. Jadi, tak perlu buka kotak "water filter refill 3 packs".



Lepas tu, masuk kan ke dalam housing kit.



Pastikan filter betul2 masuk dalam housing kit.



Selepas itu, masuk kan ke dalam pitcher.



Yang ini adalah meter untuk mengira berapa kali kita dah guna filter ni.



Buka bahagian yang ada meter tu dan isi air melaluinya. Kemudian tutup.




Tadaaaa........



Ini lah hasil nya. Best tau.





Nak cuba ?

Untuk mengetahui lebih lanjut boleh hubungi saya di 012-5425600.

Saya adalah pengedar sah Shaklee.
Penghantaran secara percuma di sekitar kawasan Teluk Pulai, Jalan Yadi, Telok Gadong, Sungai Udang Klang.

Penghantaran diseluruh Malaysia atau di luar Malaysia adalah melalui Pos.

Nisha
FB: Simple_ healthy_life
Shaklee Independent Distributor ID 912861