Wednesday, 17 September 2014

Cara elak sembelit kanak-kanak supaya kanak-kanak dah tak meraung menangis lagi.

Assalamua'laikum.

Saya adalah Pengedar sah Shaklee. Penghantaran secara percuma di kawasan Teluk Pulai, Telok Gadong, Sungai Udang, Kampung Delek, dan Sungai Udang. 

Hari ni saya nak cerita mengenai Meal Shakes Shaklee. Anak saya yang number 2 (sekarang 3 tahun) dah consume Meal Shakes Shaklee hampir 2 tahun.


Ini dia Meal shakes Shaklee yang best tu. Anak semakin sihat dan lebih aktif.

Sepanjang 2 tahun ni, dia memang sangat susah nak kena demam selsema yang teruk. Masalah sembelit pun tak ada.

Hari tu, 2 mggu tak bagi Meal Shakes Shaklee (tak sempat beli), masalah sembelit dia datang. Nak kata kurang serat dan air, tak juga sebab hampir setiap hari dia ada makan buah.

Bagi dia minum air yoghurt, alhamdulillah dia boleh buang air besar. Esok nya terus bagi Meal Shakes Shaklee dan alhamdulillah tak ada masalah sembelit.

Kenapa Meal Shakes Shaklee ? Sebab setiap hidangan mempunyai cukup multivitamins dan fiber yang diperlukan oleh badan.


Meal Shakes Shaklee juga sesuai untuk sesiapa yang selalu perlukan sarapan pagi segera dan juga boleh menambah selera makan atau untuk tambah berat badan. Badan pun menjadi lebih sihat.






Bulan ni ada promosi. Cepat dapat kannya sebelum 30hb Sept 2014.


Untuk mengetahui lebih lanjut boleh hubungi saya di 012-5425600.

Saya adalah pengedar sah Shaklee.
Penghantaran secara percuma di sekitar kawasan Teluk Pulai, Jalan Yadi, Telok Gadong, Sungai Udang Klang.

Penghantaran diseluruh Malaysia atau di luar Malaysia adalah melalui Pos.

Nisha
SID 912861
FB: Simple_ healthy_life