Thursday, 25 February 2016

Vivix Shaklee dan diabetes / kencing manis.

Hari ni saya nak share testimoni pesakit diabetes yang telah mencuba Vivix Shaklee dan alhamdulillah serasi setelah berjaya mengawal dan menurunkan bacaan gula dalam darah. Perlu diingat ye, dengan pengambilan Vivix Shaklee ni tidaklah bermakna tak perlu kawal diet pemakanan setiap hari. Ia tetap perlu dikawal. 


Apa yang pasti, Vivix Shaklee ni adalah 'pembantu' di dalam proses mengawal dan menurunkan kandungan gula dalam darah.

Dengan pengambilan Vivix Shaklee yang konsisten, akhirnya setelah 20 tahun ayah cik Anisah telah berjaya bebas dari masalah diabetes


Lagi testimoni orang yang dah berjaya menurunkan bacaan gula dalam darah setelah konsisten ambil Vivix Shaklee.


Testimoni yang ni memang WIN. Bukan setakat bebas dari diabetes tapi dapat 'extra bonus' kulit pipi terasa gebu dan halus pulak....Berbaloi ke berbaloi............Alhamdulillah dengan pengambilan sebanyak 2 botol pun dah boleh nampak hasil positif.Perlu diingatkan, testimoni produk di atas adalah perkongsian dari pengalaman dan cadangan dari pengguna Shaklee. Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan.

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? 

Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee? Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan Sungai Udang Klang, Telok Gadong, Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya. 

Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya. 


Nisha 
Call/Whatsapp : 012-5425600 
Shaklee ID : 912861