Thursday, 22 May 2014

Testimoni kebaikan Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee merupakan antara makanan tambahan yang boleh diberikan kepada kanak2 sekecil umur 1 tahun dan ke atas. Oleh kerana Meal Shakes mempunyai 19 jenis vitamins, secara berleluasanya telah diberikan kepada kanak2 seawal 1 tahun. Kebanyakkan mereka yang mengambil Meal Shakes Shaklee adalah yang mempunyai masalah kurang selera makan, tidak mempunyai berat badan yang ideal, mempunyai masalah kulit (ekzema) dan mempunyai immune system badan yang rendah (mudah demam, selsema, batuk).

Hasilnya, ramai yang dah mengakui keberkesanannya. Termasuklah saya sendiri memang rasa bersyukur kepada Allah kerana anak kedua saya, Alia Qaisara mempunyai selera makan yang bagus, tidak ada masalah kulit sensitif seperti kakak nya dan alhamdulillah dah lama dia tak mengalami demam, batuk atau selsema yang teruk dan berpanjangan.


Alia Qaisara dan kakaknya Ain Qistina.Untuk rujukan yang lebih lagi, di bawah ni saya lampirkan beberapa testimoni dari ibu2 yang sangat gembira dengan kebaikan Meal Shakes Shaklee.Berminat dengan produk Shaklee?Nisha
012-5425600
SID: 912861
FB: Simple_healthy_life