Tuesday, 9 August 2016

Testimoni Ostematrix - gusi berdarah waktu mengandung....

Assalamua'laikum...............

Entry kali ni tak ada lah nak menyokong semua orang supaya jangan minum susu. Tapi.............ada je orang yang memang tak boleh nak telan susu kan..... Macam ada orang tak boleh makan buah durian, bau durian pun tak boleh.....hehehehe....sebab kita semua berbeza dan unik....

Jadi, pada yang memerlukan kalsium tambahan, dan tak tahu dah nak dapat kan sumber kalsium tu dari mana, jom try Ostematrix Shaklee.

Berbaloi kepada sesiapa yang nak cuba beli bulan ni sebab ada harga special punya....





Perlu diingatkan, testimoni produk di atas adalah perkongsian dari pengalaman dan cadangan dari pengguna Shaklee. Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dinasihatkan untuk berjumpa doktor/pakar perubatan jika anda menghidapi sebarang penyakit untuk tujuan konsultasi, diagnosis dan rawatan susulan. 

Berminat untuk membeli produk Shaklee di atas? Atau berminat untuk membeli mana-mana produk Shaklee?
Penghantaran secara percuma atau COD di kawasan:
- Sungai Udang Klang,
- Telok Gadong,
- Teluk Pulai dan kawasan sekitarnya.

 Hubungi saya segera. Anda akan dapat konsultasi cara makan yang betul dengan menjadi customer saya.

Nisha.
Call/Whatsapp : 012-5425600
Shaklee ID : 912861